Za spletna naročila nad 70 € je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja GLS , ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem skladišču). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete v najbližji Mercator trgovini ali na bencinskem servisu Petrol oziroma se glede dostave dogovorite z dostavljalcem GLS-ja po telefonu.

Pošiljanje paketa še isti dan

Artikli naročeni na naši spletni strani gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če artikel naročite do 10.00 ure in je na zalogi v našem skladišču, ga odpošljemo še isti dan, v primeru da naročilo opravite po 10.00 uri pa artikel odpošljem naslednji delovni dan. V primeru, da artikla nimamo na zalogi pa je na dostavo potrebno počakati 7-10 dni.

Stroški dostave

Stroški dostave so odvisni od načina plačila, ki ga izberete. Če se odločite za plačilo po povzetju je strošek dostave 4,20€, v tem primeru celoten znesek nakupa plačate samemu kurirju, plačilo pa je možno z gotovino ali kartico. Če se odločite za plačilo s pomočjo kreditnih kartic, Paypala ali nakazilo na TRR potem znaša znesek poštnine 2,70€ in tako celoten znesek nakupa plačate še preden vam GLS dostavi paket. V primeru osebnega dviga pa vam seveda poštnine ne zaračunamo. Same poštnine pa vam prav tako ne zaračunamo v primeru nakupa nad 70€.

Dostava kamorkoli

Pri izpolnjevanju naslova za dostavo upoštevajte delovni čas dostave GLS-ja, ki pakete dostavlja do 16.00 ure. Če vas v tem času ni na vašem naslovu, lahko za dostavo izberete katerikoli drugi naslov (podjetje, pisarna, dijaški, študentski dom,…). Vaš osebni naslov in naslov za dostavo se lahko razlikujeta.
Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.
Naše pakete pošiljamo tudi v tujino in sicer v katerokoli državo v Evropi. Cene dostave se razlikujejo in so določene po ceniku GLS-ja.
Naše podjetje je dobro seznanjeno z vsemi carinskimi in izvoznimi predpisi, ki jih določa Zakon o izvajanju carinskih predpisov Evropske skupnosti.