Za spletna naročila nad 70 € je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja GLS , ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem skladišču). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete v najbližji Mercator trgovini ali na bencinskem servisu Petrol oziroma se glede dostave dogovorite z dostavljalcem GLS-ja po telefonu.

Pošiljanje paketa še isti dan

Artikli naročeni na naši spletni strani gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če artikel naročite do 10.00 ure in je na zalogi v našem skladišču, ga odpošljemo še isti dan, v primeru da naročilo opravite po 10.00 uri pa artikel odpošljem naslednji delovni dan. V primeru, da artikla nimamo na zalogi pa je na dostavo potrebno počakati 7-10 dni.

Stroški dostave

Stroški dostave so odvisni od načina plačila, ki ga izberete. Če se odločite za plačilo po povzetju je strošek dostave 4,20€, v tem primeru celoten znesek nakupa plačate samemu kurirju, plačilo pa je možno z gotovino ali kartico. Če se odločite za plačilo s pomočjo kreditnih kartic, Paypala ali nakazilo na TRR potem znaša znesek poštnine 2,70€ in tako celoten znesek nakupa plačate še preden vam GLS dostavi paket. V primeru osebnega dviga pa vam seveda poštnine ne zaračunamo. Same poštnine pa vam prav tako ne zaračunamo v primeru nakupa nad 70€.

Dostava kamorkoli

Pri izpolnjevanju naslova za dostavo upoštevajte delovni čas dostave GLS-ja, ki pakete dostavlja do 16.00 ure. Če vas v tem času ni na vašem naslovu, lahko za dostavo izberete katerikoli drugi naslov (podjetje, pisarna, dijaški, študentski dom,…). Vaš osebni naslov in naslov za dostavo se lahko razlikujeta.
Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.
Naše pakete pošiljamo tudi v tujino in sicer v katerokoli državo v Evropi. Cene dostave se razlikujejo in so določene po ceniku GLS-ja.
Naše podjetje je dobro seznanjeno z vsemi carinskimi in izvoznimi predpisi, ki jih določa Zakon o izvajanju carinskih predpisov Evropske skupnosti.

[time], [location]
Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene tako, da "dovolijo vse piškotke", kar vam zagotavlja najboljšo izkušnjo. Kliknite Sprejmi piškotke, če želite še naprej uporabljati spletno mesto.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top